Om LokalUpdate

LokalUpdate blev startet 22. december 2013 af Rasmus Lykke og Lasse Bo Wamsler, der begge er erfarne inden for produktion af video.

LokalUpdate er et selvstændigt kommercielt medie der finanseres ved at arrangørerne booker LokalUpdate til at dokumentere et arrangement – enten betalt af arrangøren selv eller via sponsorer. Vi er, som vores navn antyder, et medie der opdaterer omverdenen om det pågældende arrangement ved at være til stede lokalt.

LokalUpdate – det redaktionelle rejsehold

LokalUpdate er et redaktionelt rejsehold, der som udgangspunkt er til stede imens arrangementet er i gang. Ved at være til stede hele tiden, har vi rig mulighed for at gå helt i dybden på arrangementet. 

Vi har speciale i at dække sportsturneringer ved at være til stede og bo midt det hele. Vi er på arbejde hele tiden og planlægger som udgangspunkt vores arbejde selv ved at prioritere de historier der opstår – naturligvis i tæt samarbejde med arrangøren. Vores kanaler er åbne konstant, så også deltagerne kan bidrage med tips til historier. Materialet bliver udgivet på de platforme som arrangøren ønsker, men også altid på vores egen hjemmeside. Vi stiller derfor de værktøjer til rådighed  der skal til for at kunne udgive materialet.

Fast i det redaktionelle rejseholds kuffert er kameraer og redigering til produktion af indslag samt droner, 350 graders kamera, kamera til optagelse af timeplaps samt LIVE-transmission.

LIVE transmission

LokalUpdate har et helt unikt set-up til LIVE-streaming, der gør det muligt at vi kun to mand, kan producere en udsendelse med flere kameraer, studie med interviews, indslag og grafik. Desuden har vores set-up også mulighed for at arrangøren kan stille med kommentatorer eller gæster til produktionen i studiet eller under transmissionen. Det giver rig mulighed for at klubberne kan give sponsorerne eksponering og ikke mindst at de medlemmer, fans eller deltagere, der ikke har mulighed for at være til stede – eller vil gense begivenheden, får mulighed for se med.