Om LokalUpdate

LokalUpdate blev startet 22. december 2013 af Rasmus Lykke og Lasse Bo Wamsler, der begge er erfarne videojournalister.

 

LokalUpdate er et medie på en ny måde. Selv om vi hedder LokalUpdate – er vi ikke nødvendigvis sammenlignelige med “lokalsprøjten”. Med ordet “lokal” skal forstås, at vi er tilstede lokalt – og for de lokale. På sigt er det LokalUpdates mål, at være det fortrukkende online-medie, hvor danskerne finder deres lokale nyheder – hvad enten de er bosiddende i Thy eller på Lolland.

 

LokalUpdate tænker nyheder på en ny måde. I højere og højere grad er dagligdagen for befolkningen blevet travl og forhastet og derfor skal nyhederne også indtages “to-go”. Derfor bestræber vi os også på, at involvere vores brugere i den dækning vi foretager. Sociale medier som Facebook, Twitter og Google+ bliver hér et vigtigt redskab for at få massere af brugerindragelse.

 

 

 

LokalUpdate – det redaktionelle rejsehold

LokalUpdate er samtidig også et redaktionelt rejsehold, som arrangørere kan tilkalde til at pressedække en begivenhed. I øjeblikket arbejder vi bl.a. på at kunne dække udvalgte fodboldtuneringer, ved dagligt at producere videoindslag, artikler eller billedeserier til arrangementets hjemmeside og sociale medier. Der aftales mellem arrangøren og LokalUpdate  et antal produkter det redaktionelle rejsehold skal levere samt en pris herfor. Er du interesseret i at høre mere kan du kontakte Rasmus Lykke eller Lasse Bo Wamsler.

LokalUpdate kan dække alt lige fra sportsbegivenheder, musikarrangementer og større events til helt små produktioner som bryllupper og foreningspræsentationer.

 

 

LIVE transmission til radio, tv og web

LokalUpdate kan i samarbejde med Eventproductions livestreame dit sportsevent. Du kan derfor gøre det muligt for fans, der ikke kan deltage i begivenheden, at følge med og støtte holdet. Samtidig kan klubbens sponsorer også få mulighed for at formidle et budskab, de ønsker at få ud til klubbens medlemmer og fans.