Redaktionen på LokalUpdate favner ildsjæle med forskellige kompetencer og interesser. Vi er hele tiden på jagt efter nye medlemmer af LokalUpdate-redaktionen – og modtager derfor gerne uopfordrede ansøgninger. LokalUpdate er ikke en virksomhed, der ansætter folk – der vil udelukkende blive tale om frivilligt arbejde.

Rasmus Lykke

Rasmus Lykke

Reporter & redaktør
+45 2076 6085

Uddannet som folkeskolelærer i 2011 samt som markedsførringsøkonom tilbage i 2008. Har arbejdet på KanalSport i 5 år som reporter/VJ samt redaktionssekretær og tv-fotograf. Her har han bl.a. arbejdet med det danske fodboldlandshold, håndboldlandsholdet, Superligaen, 1. og 2. division, håndboldligaen og ikke mindst et utal af atleter og andre elitesportsudøvere. Har desuden arbejdet som pressechef i 2. divisionsklubben Thisted FC siden 2005 – og gør det stadig. Rasmus tager også Lige nu underviser Rasmus på en folkeskole i København og arbejder ellers her på LokalUpdate. Rasmus’ primære opgaver på LokalUpdate er kundekontakt samt den overordnede drift og naturligvis arbejdet som klipper, fotograf og reporter.

Lasse Bo Wamsler

Lasse Bo Wamsler

Reporter & producer
+45 4249 3131

Uddannet film- & tv-produktionsassistent/B-fotograf i 2006. Arbejdet med radio i godt 8 år, hvoraf de 6 af dem har været som leder af egen netradio. Har arbejdet i 4,5 år på Sjællandske Medier som TV-tekniker/VJ. Har arbejdet på det strategiske kommunikationsbureau CUMULI som fotograf/klipper og webudvikler. Har tidligere været selvstændig og arbejdet med websider samt været freelance TV Producer på TV 2 NEWS samt på TV Øst – også som TV Producer og LIVE-operatør. Lige nu er Lasse ansat som Ledende Producer på TV Øst. På LokalUpdate er Lasses primære opgaver at sørge for driften, teknisk koordinering og web samt naturligvis som fotograf, klipper og reporter. Lasse bruger LokalUpdate som hobby og til at udforske nye tekniske og visuelle løsninger.